Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΠεραντζάδα στην εορταζόμενη...

Περαντζάδα στην εορταζόμενη πόλη της Θεσσαλονίκης

sirtaki3.bmpΚαθώς η πόλη της Θεσσαλονίκης είχε την τιμητική της, την εορτή του πολιούχου Αγίου Δημητρίου, αλλά και την επέτειο του έπους του ΄40, με την καθιερωμένη παρέλαση, ανέμενε τους επισκέπτες απ΄ όλην την χώρα, όπως και η νυχτερινή διασκέδαση, που φέτος έχει ποικίλα προγράμματα για όλα τα γούστα.

Εντούτοις, αρκετός κόσμος λόγω του 5ημερου αποχής από την εργασία, προτίμησε να αποδράσει από την πόλη. Και αυτό φάνηκε στην κίνηση των νυχτερινών κέντρων που άνοιξαν εκτάκτως την Τρίτη παραμονή του Αγίου Δημητρίου.

Μεταξύ αυτών, το νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live” όπου η κίνηση μέχρι της 3 το πρωί ήταν πολύ μειωμένη, μια και ο κόσμος δεν γνώριζε ότι θα ανοίξει την Τρίτη, ωστόσο μετά τις 3 το μαγαζί άρχισε να γεμίζει.

Οι δύο καλλιτέχνες Ανδρέας Στάμος και Γιώργος Γιασεμής με τα πολλά ντουέτα, αδειάζουν όλους τους δίσκους των λουλουδιών πάνω τους. Ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο το μαγαζί γέμισε ικανοποιητικά.

Τα άλλα τρία νυχτερινά κέντρα, λόγω έκτακτης λειτουργίας, όπως καλά πληροφορήθηκα εκ των έσω, δεν είχαν επίσης την ανάλογη κίνηση. Τις ημέρες αυτές η νεολαία προτίμησε τα μπαράκια στην περιοχή του λιμανιού. 

 Τετάρτη, του Αγίου Δημητρίου τα τρία νυχτερινά κέντρα που ήταν ανοιχτά είχαν πολύ σπασμένη κίνηση, παρ΄ όλο που οι μισοί κάτοικοι της Θεσσαλονίκης είχαν την ονομαστική τους εορτή.

Την Πέμπτη, το νυχτερινό κέντρο “Theama Live” με το Χρήστο Χολίδη γέμισε το μισό μαγαζί, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο ήταν γεμάτο.

Το πρόγραμμα του καλλιτέχνη είναι καταπληκτικό, άκρως γλεντζέδικο, όπου ο γυναικείος πληθυσμός συνεχίζει, να τον πολιορκεί παρ΄ όλο που στην ίδια περιοχή εμφανίζονται μεγάλα σχήματα. Σε λίγες ημέρες δε,θα κυκλοφορήσει  το νέο του τραγούδι με τίτλο”Να με θυμάσαι” σύντομα  θα ακούγεται από όλα τα ραδιόφωνα.

Την Παρασκευή κα το Σάββατο στο “Micro Fix” με την Λένα Παπαδοπούλου η κίνηση ήταν αρκετά ικανοποιητική, και αυτό οφείλεται στις αλλαγές των συνεργατών που έκανε η καλλιτέχνιδα, αλλά βελτιώθηκε και το σέρβις αρκετά. Μικρές λεπτομέρειες που όμως έχουν μεγάλη σημασία.

Στο νυχτερινό κέντρο “Fix Live” με τον Βασίλη Καρρά και τον Νίκο Μακρόπουλο γίνεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο χαμός, πάνω από 2000 -2500 άτομα, απ΄ όλους τους νομούς της περιφέρειας έρχονται για να απολαύσουν τους δύο λαϊκούς βάρδους.

Το πρόγραμμα και το ρεπερτόριο των δύο λαϊκών τραγουδιστών είναι καταπληκτικό. Το σέρβις όμως ακόμα χρίζει βελτίωσης, αλλά  χρειάζεται και περισσότερη ευγένεια από τους σερβιτόρους.

Πάντως, αυτό που είχα τονίσει για το σχήμα προτού ακόμα ξεκινήσει, ότι θα σπάσει πόρτες, δεν ήταν καθόλου υπερβολή.

Την εβδομάδα που διανύουμε, έρχεται στην πόλη για αρπαχτή ενός διημέρου ο Αντώνης Ρέμος.

 Επίσης αναμένεται για εμφάνιση δύο ημερών (άγνωστο πότε) και ο Νίκος Οικονομόπουλος, παρά τα όσα ισχυρίστικε  ο Αθηναίος επιχειρηματίας που προωθεί τον καλλιτέχνη, ότι “δεν πρόκειται να τον φέρει στην Θεσσαλονίκη”. Σχεδόν, ορκιζόταν γι΄ αυτό σε συζήτηση που είχα προ καιρού μαζί του. Φαίνεται πως άλλαξε γνώμη, κάτι που είναι σύνηθες φαινόμενο από τους επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων.

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στην μουσική σκηνή “Stage” χτυπάει πρεμιέρα ο Τζίμης Πανούσης, που όπως έμαθε τα ρεζερβέ έχουν πάρει φωτιά. Ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεδώσει με πολύ γέλιο, που κάνει καλό και στην υγεία.

Ο διπλανός χώρος στο Stage, όπου μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε γνωστό Club, μεταμορφώθηκε σε νυχτερινό κέντρο “Μπουζούκια” από νέο επιχειρηματία ο οποίος προέρχεται από τον χώρο της εστίασης. Επικεφαλής προγράμματος θα είναι ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης και αναμένεται η πρεμιέρα περί τα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου.

Στην νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης αναμένονται ακόμα αρκετά νέα σχήματα και προγράμματα.

Μεταξύ αυτών, του Γιάννη Πάριου με την Έλενα Παπαρίζου προς τα τέλη Νοεμβρίου.

Μετά την Πρωτοχρονιά το σχήμα με την Δέσποινα Βανδή και τον Στέλιο Ρόκκο, ενώ ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον επιχειρηματία του νυχτερινού κέντρου “Όραμα” για ενδεχόμενη άνοδο του στην πόλη. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι σίγουρο και αυτό γιατί ο καλλιτέχνης και το επιτελείο του στο Αθηναϊκό κέντρο τα πάει πολύ καλά.

Ακούγεται και το όνομα του Πάνου Κιάμου για πιθανές εμφανίσεις του στην πόλη μετά το νέο έτος, μιά και οι προτάσεις πέφτουν βροχή.

Το σχήμα όμως που θα κάνει την διαφορά και θα ταράξει την νύχτα της Θεσσαλονίκης θα είναι με τον λαϊκό καλλιτέχνη Χάρη Κωστόπουλο και τον Κρητικό λυράρη Νίκο Ζωιδάκη από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο χώρο του “Fix community”.

Άλλος ένας, κατ΄ εξοχήν λαϊκός καλλιτέχνης ο Στέλιος Ραζής,  με το πρόγραμμα του να παραλύει το κοινό, όταν και όπου εμφανίζεται αναμένεται στην πόλη.

Η νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης εμπλουτίστηκε με έναν νέο χώρο, το Ελληνάδικο “Μαρκίζ” που άνοιξε στην περιοχή του λιμανιού, στο πρώην οικοδόμημα του Ταχυδρομείου, το οποίο ανακαινίστηκε εξ ολοκλήρου και έγινε ένα πραγματικό στολίδι και στέκι της πόλης, όπου αποκλειστικά και μόνο παίζονται άκρως λαϊκά τραγούδια από το πλούσιο Ελληνικό πεντάγραμμο.

Ο επιχειρηματίας του Ελληνάδικου “Μαρκίζ” έχει καθιερώσει κάθε Κυριακή και Live εμφανίσεις καλλιτεχνών.

Αξίζει να τονιστεί ότι το Ελληνάδικο είναι πιστό αντίγραφο ενός πασίγνωστου Club του Μπέβερλι Χιλς του Λος Άντζελες, λειτουργεί δε, κάθε μέρα έως τις πρωϊνές ώρες.

Από την πρώτη ημέρα που άνοιξε πολύ νεολαία, αλλά και καλλιτέχνες το τίμησαν δεόντως, μεταξύ αυτών ο Νίκος Βέρτης, ο Νίκος Ζωιδάκης με τις παρέες τους και πολλοί άλλοι.

Έτσι λοιπόν, η πόλη της Θεσσαλονίκης πρωτοστατεί τόσο σε στέκια “στολίδια”, όσο και σε πλούσια προγράμματα και σχήματα. Αρκεί οι επιχειρηματίες να δίνουν μεγάλη προσοχή στα λάθη, ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, και με σωστές κινήσεις να τα διορθώνουν, πάντα για το συμφέρον του κοινού και όχι των αυλικών – κολάκων που τους περιτριγυρίζουν, και που δεν τους βοηθούν ουσιαστικά.

Ιδίως όμως να έχουν καθαρά ποτά με καθημερινό έλεγχο της κάβας, έτσι ώστε να αποφεύγονται τυχόν μελλοντικές παρεξηγήσεις.

Με όλα τα παραπάνω το δόγμα “η φτώχεια θέλει καλοπέραση” θα υπερισχύει για πολύ καιρό ακόμα.

Κούρεμα στα “Ώπα – Ώπα”, ο λαός δεν δέχεται με καμιά κυβέρνηση.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...