Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΠεραντζάδα με το...

Περαντζάδα με το νέο έτος 2012 στα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης

sirtaki3.bmpΚάτι αλλάζει στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης η οποία γυρίζει στις ρίζες του καλού λαϊκού τραγουδιού, με σχήματα πέντε αστέρων, όπως τα παλαιότερα χρόνια, απ΄ όπου προέκυψαν μεγάλα ονόματα του πενταγράμμου.

Αυτήν την εικόνα είχε την φετινή χειμερινή περίοδο η διασκέδαση της πόλης, με πολλά καλά καλλιτεχνικά σχήματα, προγράμματα, και με πολύ προσιτές τιμές για όλα τα βαλάντια, με αποτέλεσμα τόσο οι επιχειρηματίες της διασκέδασης (με ελάχιστες εξαιρέσεις) να είναι αρκετά ευχαριστημένοι, όσο και το κοινό της πόλης.

Η βδομαδιάτικη περαντζάδα μου στην μετά εορτών εποχή ξεκίνησε από την περιοχή Δελφών και το νυχτερινό κέντρο “Cine Live” Παρασκευή βράδυ με τον άκρως λαϊκό καλλιτέχνη Θέμη Αδαμαντίδη.Ενώ την εορτή των Φώτων όταν ξεκίνησε η κίνηση ήταν μέτρια, την επόμενη όμως  Παρασκευή και το Σάββατο γινόταν το αδιαχώρητο. Ο Θέμης Αδαμαντίδης με την βελούδινη φωνάρα του και τις αμέτρητες επιτυχίες έφερε τον κόσμο στο μαγαζί απ΄ όλη την Βόρεια Ελλάδα. Καθόλου παράξενο, καθώς είχε να έλθει για εμφανίσεις στην Θεσσαλονίκη εδώ και 6 χρόνια.

Το τελευταίο διήμερο το “Cine Live” τινγκάρισε στην κυριολεξία, το ίδιο έγινε και με την Άντζελα Δημητρίου που εμφανίζεται κάθε Κυριακή. Η Lady τρέλανε το κοινό της.

Επιστρέφοντας στην λεωφόρο των μπουζουκιών και στην περιοχή Σφαγείων στο “Άφιξη Live” με τον Χάρη Κωστόπουλο από το ξεκίνημα και μέχρι σήμερα το μαγαζί πήγε ανέλπιστα καλά, χωρίς να έχει το ανάλογο στήσιμο που συμβαίνει σε αρκετά κέντρα.

 Ο επιχειρηματίας του μαγαζιού πρόσθεσε στο σχήμα τον Διονύση Μακρή και τον ράπερ Bo για μεγαλύτερο πρόγραμμα, ωστόσο, ο ήχος του μαγαζιού χρίζει μεγάλης βελτίωσης. Από  κίνιση την  Παρασκευή και Σάββατο το “Άφιξη Live” ήταν γεμάτο.

Στον δίπλα χώρο “Micro Fix”, με την Λένα Παπαδοπούλου και το επιτελείο της, η κίνηση την Παρασκευή δεν ήταν η ανάλογη, ενώ το Σάββατο γέμισε. Η καλλιτέχνιδα εδώ και πολύ καιρό εμφανίζεται στην πόλη και αυτό κούρασε το κοινό, χρειάζεται αλλαγή του σχήματος.

Όσον αφορά το νυχτερινό κέντρο “Μαμούνια Live”, που λειτουργεί σε 4ημερη βάση από Τετάρτη που είναι η και η πιο δύσκολη μέρα η κίνηση ήταν ελάχιστη, ωστόσο είχε 3 παρέες που διασκέδαζαν αποκλειστικά με τον λουλουδοπόλεμο των δύο καλλιτεχνών του Γ. Γιασεμή και του Α. Στάμου.

Την Πέμπτη η κίνηση ήταν ικανοποιητική, Παρασκευή το μαγαζί πιτάρισε, όχι όμως και το Σάββατο.

Η πρεμιέρα την Παρασκευή της Πάολας, του Κ. Μαρτάκη και του Γ. Παπαδόπουλου φαίνεται να γέμισε με πολλές φιάλες κερασμένες, για να ενισχυθεί. Τα παράπονα από τους θαμώνες όμως έπεφταν βροχή, καθώς 5 σωματοφύλακες της πίστας στο πρόγραμμα της Πάολας δεν τους άφησαν να χορέψουν, απαράδεκτο πέρα για πέρα.

Κοίτα να δεις, πως αλλάξουν τα πράγματα, με την καλλιτέχνιδα που στο ξεκίνημα της να μην έχει στο ήλιο μοίρα, και σήμερα να έχει ακόμα και πάνω στη πίστα 5 σωματοφύλακες – security – μπράβους. Ούτε η Lady Gaga να ήταν. Το Σάββατο το μαγαζί ναι, με, γέμισε, εκ των οποίων δε, τα 500 άτομα ήταν φοιτητές με τις ανάλογες τιμές.

Η μουσική σκηνή “Stage” όπου εμφανίζονται η Γλυκερία, ο Κ. Μακεδόνα, η Δ. Ολυμπίου και ο συνθέτη Γ. Θεοφάνους, την Παρασκευή δεν άνοιξε, καθώς δεν είχε τα ανάλογα ρεζερβέ. Το Σάββατο μόνο το μισό μαγαζί γέμισε., ενώ αυτό το  Σάββατο το σχήμα φαίνεται πως θα έχει  και την τελευταία εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη.

Στο νυχτερινό κέντρο “Hotel Live” ( 150 καθίσματα) με τον Δ. Χρυσοχοΐδη την Παρασκευή γέμισε το μισό μαγαζί (75 άτομα), το δε Σάββατο η κίνηση ήταν καλύτερη, αλλά και  πάλι δεν γέμισε. Ο Δ. Χρυσοχοΐδης όπως καλά πληροφορούμε  και σαν μέτοχος το νυχτερινού κέντρου που είναι, σίγουρα θα πρέπει κάτι να κάνει, γι΄ αυτήν την απογοητευτική εικόνα.

Το κέφι όμως ήταν αστείρευτο στο νυχτερινό κέντρο “Κέφια”, στην Άνω πόλη, επί της Αγίου Δημητρίου, με τους Η. Πασχάλη, Μ. Καλατζή, Αντωνίου. Το μαγαζί επί 5ημέρου βάσεως γεμίζει ασφυχτικά, δηλαδή όλες τις ημέρες λειτουργίας.

Το συμπέρασμα από όλες τις περαντζάδες είναι ό,τι παρ΄ όλο που διανύουμε τον πιο δύσκολο μήνα για την νυχτερινή διασκέδαση, και παρ΄ όλο που ζούμε σε πολύ δύσκολα χρόνια με τον κόσμο να είναι προβληματισμένος για το τι μέλει γενέσθαι, όμως βγαίνει και ξεδίνει στην Θεσσαλονίκη, όπου έχει να επιλέξει μέσα από πολλά προγράμματα, κάτι που δεν συμβαίνει στην Αθηναϊκή διασκέδαση, παρ΄ ότι έχει μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών.

Και αυτό γιατί, την έχει πατήσει πολλές φορές, με την πολιτική και συμπεριφορά ορισμένων νυχτερινών κέντρων.

Για παράδειγμα, φέτος είχαμε το τραγικό φαινόμενο σε κάποια κέντρα των Αθηνών για ρεζερβέ κατά την περίοδο των εορτών (Χριστούγεννα – Πρωτοχρονιά) ζητούσαν προκαταβολικά την εξόφληση του τραπεζιού (1 φιάλη για 4 άτομα) και στο τέλος αντί να έχει ένα αξιοπρεπές τραπέζι, αυτή η παρέα, την βόλευαν στις τελευταίες σειρές.

Αυτή η πολιτική αντί να ελκύσει, έδιωξε τον κόσμο μακριά από τα νυχτερινά κέντρα. Τέτοιες καταγγελίες και πολλές άλλες έχουν έλθει στο Ελληνικό Φαινόμενο.

Οι επιχειρηματίες πρέπει να αλλάξουν άρδην αυτήν την εικόνα και τακτική, να δείξουν μεγαλύτερο επαγγελματισμό, εάν θέλουν να μην βάλουν λουκέτα στα μαγαζιά τους. Οι καιροί άλλαξαν!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...