Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΠαλμικές αρρυθμίες

Παλμικές αρρυθμίες

xeri.jpgδημιουργήθηκαν στον κόσμο του Ραδιοφώνου της Θεσ/νίκης. Μετά την απόλυση του ηχολήπτη Μπάμπη Μορφίδη από τον Ραδιοφωνικό σταθμό Παλμό , άλλοι δύο παραγωγοί είχαν την ίδια τύχη. Ο σταθμός στην ουσία τεχνικά λειτουργεί με τέσσερις παραγωγούς – ηχολήπτες. Για την κατάσταση αυτή, και τις άδικες απολύσεις των εργαζομένων παρενέβη το Πανελλήνιο Σωματείο, αλλά και το Σωματείου Ηχοληπτών Βορείου Ελλάδος. Ο δε πρόεδρος του Πανελληνίου σωματείου ήλθε στην Θεσ/νίκη για να διαμαρτυρηθεί στον επόπτη εργασίας, κατηγορώντας τον, ότι αφήνει τους ιδιοκτήτες των Ραδιοφώνων της Θεσ/νίκης να κάνουν ότι θέλουν, αντί να προασπίζει τα δικαιώματα και το συμφέρον των εργαζομένων, στην προκειμένη περίπτωση των απολυμένων ηχοληπτών.

Όμως μεγάλος θόρυβος δημιουργήθηκε και στον κύκλο των ιδιοκτητών Ραδιοφώνου Θεσ/νίκης. Μάλιστα αναρωτήθηκαν μεταξύ άλλων: Που το πάνε;;; Θέλουν να μας κλείσουν, να σιγήσουν τα Ραδιόφωνα μας;; Τι σταθμός είναι αυτός που δεν μπορεί να απασχολεί ούτε 10 άτομα, για την ομαλή λειτουργία. Εμείς πως μπορούμε και πληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας;;; Τι ξεφτίλα είναι αυτή;; Είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή εμείς οι ιδιοκτήτες με τα σωματεία μας να παρέμβουμε στον εν λόγω Ραδιοφωνικό σταθμό, για να μπει μια τάξη στο χάος, αλλιώς θα μας πάρει όλους η μπάλα, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα.

Άλλωστε το ΕΣΡ μαζί με το νομοσχέδιο περί τύπου αναφέρει ρητά, ότι είμαστε υποχρεωμένοι ως ιδιοκτήτες να απασχολούμε ηχολήπτες, παραγωγούς, και δημοσιογράφους, με όλα τα εργασιακά δικαιώματα τους. Φυσικά πρέπει να κάνουμε αυτορυθμίσεις στους σταθμούς μας.

Πως ο εν λόγω σταθμός έκανε αύξηση κεφαλαίου χωρίς να μπορεί να απασχολεί τους ανάλογους εργαζόμενους;;; Αυτά είναι απαράδεκτα, δεν μας τιμούν !!!! Αυτό θα το ερευνήσουμε και θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση…..”

Το σοβαρό αυτό θέμα θα παρακολουθεί η τηλεφημερίδα μας από κοντά, καθώς η ανεργία στην Βόρεια Ελλάδα παίρνει τεράστιες διαστάσεις, ακόμα και στις συχνότητες των FM.

Σε κρίσιμη περίοδο

Προς: Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας κ. Σ. Τσιτουρίδη

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...