Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023

Πέγκυ Ζήνα

Peggy04στην εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο” στον Ράδιο Σπορ 9,87 (18/10/2003) με τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη. Σήμερα αγαπητοί μου ακροατές και αναγνώστε έχουμε μαζί μας μια κυρία της πίστας. Ένα κορίτσι χαμηλών τόνων, που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο έχει δείξει, ότι αγαπά πάρα πολύ αυτό κάνει. Γι΄αυτό και η πορεία της χρόνο με τον χρόνο είναι ανοδική. Μια καλλιτέχνιδα που εκτιμά τους συναδέλφους της και δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα νέα παιδιά. Άλλωστε το κάνει έμπρακτα συμπεριλαμβάνοντας πάντα στο σχήμα της νέα παιδιά. Πέγκυ σ΄ ευχαριστώ που ήλθες εδώ στον Ράδιο Σπορ και στην εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο”.

Π. Ζήνα: Εγώ σ΄ ευχαριστώ που με κάλεσες.

Ν. Βάνης: Στην “ Πύλη Αξιού” όπου εμφανίζεται γίνεται χαμός κάθε βράδυ.

Π. Ζήνα: Δόξα το θεό πάμε πάρα πολύ καλά. Αυτό το βιώνω κάθε βράδυ, είναι τουλάχιστον συγκινητικό.

Ν. Βάνης: Εγώ πιστεύω Πέγκυ ότι καλύτερα απ΄ όλους ακόμα και από τον Αντώνη Ρέμο. Εγώ πάντα λέω αλήθειες. Όταν βλέπω ότι το μαγαζί είναι καλά οργανωμένο από την πόρτα μέχρι την κάβα.

Π. Ζήνα: Χαίρομαι που τα έχεις προσέξει όλα αυτά.

Ν. Βάνης: Εγώ Πέγκυ όλα αυτά που λέω ακούγοντας κάθε βράδυ τον κόσμο.

Π. Ζήνα: Αυτά τα πράγματα πρέπει να λέγονται, γιατί πολλά γίνονται εν αγνοία των καλλιτεχνών.

Ν. Βάνης: Πρέπει να σου πω ότι μου αρέσει πάρα πολύ το πρόγραμμα σας.

Π. Ζήνα: Όντως είναι πολύ ωραίο, το δουλεύουμε πάρα πολύ, το ανανεώνουμε συνέχεια. Δίνω όλη την ψυχή μου και την φωνή μου επάνω στην πίστα. Το πρωί που τελειώνω είμαι κουρέλι και παρ΄ όλο που είμαι κουρέλι, κάθομαι και μέχρι της 7 το πρωί δίνω και το τελευταίο αυτόγραφο, εάν δεν φύγουν όλοι δεν φεύγω από το μαγαζί.

Ν. Βάνης: Κάθε βράδυ το μαγαζί είναι γεμάτο. Βλέπουμε πολύ γυναικείο πληθυσμό.

Π. Ζήνα: Πολύ γυναικομάνι, πολλές κούκλες, πολλά μπάστελορ και πολύ στιλάτος γενικότερα κόσμος. Είμαι πολύ χαρούμενη γι΄αυτό.

 Ν. Βάνης: Και το καλοκαίρι στην Αθήνα στα “Αστέρια” όπου εμφανιζόσουν πήγες πάρα πολύ καλά. Πιστεύω ότι έχεις καλούς ανθρώπους γύρω σου που σε στηρίζουν, αρχίζοντας από την εταιρεία σου.

Π. Ζήνα: Φέτος στα “Αστέρια” δεν μπορώ να σου περιγράψω τι γινόταν κάθε βράδυ, άλλωστε γι΄αυτό και παρέτεινα τις εμφανίσεις μου, βλέποντας πόσο καλά πάει το μαγαζί και με την προτροπή του επιχειρηματία. Είμαι πολύ χαρούμενη γι΄ αυτό.

..Η επιτυχία αυτή συνεχίζεται και εδώ στην “Πύλη Αξιού”. Όσον αφορά τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, παίζουν μεγάλο ρόλο, γιατί χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω τόσο καλά. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία μου, που με στηρίζει.

Ν. Βάνης: Πέγκυ η τιμή της φιάλης είναι σε καλή τιμή, συνετέλεσες και εσύ σ΄ αυτό;;;

Π. Ζήνα: Πρέπει δε να πω ότι στο θέμα δεν αντιμετώπισα αντιρρήσεις από τον επιχειρηματία. Εγώ το ζήτησα από εκεί και πέρα έγινε και το αναγνωρίζω αυτό του Βασίλη, περνάμε δε πραγματικά πολύ καλά.

Ν. Βάνης: Βλέπω ότι στο σχήμα έχεις νέα παιδιά, όπως ο Νίνο.

Π. Ζήνα: Ο Νίνο, ο Θάνος Πετρέλης, η Αποστολία Ζώη, με τα παιδιά η συνεργασία μας είναι άψογη. Θα πρέπει να δίνουμε βήμα στα νέα παιδιά για να δείξουν την αξία τους.

Ν. Βάνης: Φέτος τον χειμώνα θα εμφανίζεσαι στο “Απόλλων Παλλάς” με τον Νίκο Βέρτη, ένα δικό μας παιδί.

Π. Ζήνα: Όταν πήγα στο “Ρόδον” ξεχωρίσαμε τον Νίκο εγώ και ο Μάνατζερ μου, και ήλθε η στιγμή που δικαιωθήκαμε. Γιατί πραγματικά έβγαλε ένα πολύ καλό δίσκο, και έπρεπε να κάνει το ντεμπούτο του στην Αθήνα, μετά από τόσα χρόνια που εμφανίζεται εδώ στην Θεσσαλονίκη. Και επειδή εγώ λατρεύω να κάνω ότι δεν έκαναν οι άλλοι σε μένα, δηλαδή ότι περνά από το χέρι μου το κάνω σε νέους συναδέλφους που πιστεύω ότι αξίζουν που όχι μόνο σαν καλλιτέχνες, αλλά και σαν άνθρωποι.

…Αυτό λοιπόν που δεν έκαναν σε μένα, να με πάρουν από το χέρι και να με βάλουν δίπλα τους σε ένα πρόγραμμα, να μου κάνουν ένα ντουέτο, να με στηρίξουν, το κάνω εγώ. Με το Νίκο κάνουμε δύο ντουέτα και πάμε για την Αθήνα για να σκίσουμε.

Ν. Βάνης: Οι κακές γλώσσες έλεγαν Πέγκυ πριν έλθεις στην “Πύλη Αξιού”, ότι το μαγαζί δεν θα γεμίζει.

Π. Ζήνα: Για να είμαι ειλικρινής δεν τους αδικώ, ούτε τους θεωρώ κακοήθεις αυτούς που δεν το πιστεύουν. Γιατί και εγώ φοβήθηκα πολύ Νίκο μου για ένα χώρο 4.000 θέσεων, δεν σου το κρύβω.

Ν. Βάνης: Πέγκυ το μαγαζί από θέμα οργάνωσης είναι άψογο, από την πόρτα, το σέρβις, τα λουλούδια και το προσωπικό έξω από τα καμαρίνια.

Π. Ζήνα: Όντως είναι έτσι όπως τα λες. Όλο το προσωπικό είναι άψογο. Εγώ έξω από το καμαρίνι μου έχω κοπέλα. Οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλον τον κόσμο. Μακάρι να μπορούσαμε να κάτσουμε περισσότερο. Προς το παρόν πήραμε μια εβδομάδα παράταση μέχρι και την 27η Οκτωβρίου, και με μετά κατεβαίνουμε Αθήνα γιατί σε τέσσερις ημέρες ανοίγουμε.

Ν. Βάνης: Πέγκυ σ΄ευχαριστώ που με τίμησες με την παρουσία σου στην εκπομπή μου. Κάναμε μια πολύ όμορφη κουβεντούλα, σου εύχομαι τα καλύτερα. Πάντα να μας χαρίζεις μεγάλες επιτυχίες. Νάσαι πάντα καλά.

Π. Ζήνα: Για μένα ήταν τιμή να έλθω. Θέλω να  ευχηθώ τα καλύτερα σε σένα και τους ακροατές σου, και να είναι όλοι καλά.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μπερίσα: «McGonical και Ράμα συνένοχοι – Και οι δύο πρέπει να πάνε στη φυλακή»

Οπρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα αντέδρασε σχετικά με το γεγονός ότι ο πρώην ανώτερος πράκτορας του FBI, Τσαρλς ΜακΓκόνιγκαλ, παραδέχτηκε την ενοχή του για τον φάκελο διαφθοράς με ανώτερους Αλβανούς αξιωματούχους. Με αντάλλαγμα μείωση της ποινής δέχθηκε τα πάντα από τον αλβανικό...

‘Ενας (ακόμα) Νίκαρος (Νέα Υόρκη, ΟΗΕ) και οι ανύπαρκτοι ”αγώνες”

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ”αποφασίστηκε” να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ”εδαφικών”, όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ”Σπίτι της...

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, LANDIS + GYR KAI SIEMENS

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Όλα είναι… μπίζνες! Μπορεί να βλέπουμε το «αθώο» προσωπάκι του Τάιλερ, συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη, στις κάμερες και να αποτελεί θέμα στα κανάλια για την διαφορετικότητά του και τις βερμούδες του, όμως η...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή...

Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει ροή ενημέρωσης από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή της πομπής από αυτοκίνητα με διακριτικά ανθρωπιστικής βοήθειας που...