Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΠολιτικάΟ «διακοσμητικός» Γιώργος...

Ο «διακοσμητικός» Γιώργος Γεραπετρίτης, η υπουργική του «ταπείνωση» από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και τα μυστικά κονδύλια του υπουργείο Εξωτερικών.

Ζούμε ημέρες Αντώνη Σαμαρά με τις καταστροφές αποδείξεων και τους αποδέκτες των σφραγισμένων φακέλων

 Εντύπωση έχει προκαλέσει στην πιάτσα, η προσπάθεια που καταβάλει ο Γιώργος Γεραπετρίτης, διά μέσω φιλικών ΜΜΕ (νάνε καλά και τα σχετικά κονδύλια για αυτό τον σκοπό), να περάσει προς τα έξω μια εικόνα ότι ως Υπ. Εξωτερικών έχει ρόλο και ότι μέσω της Διπλωματίας των Δημοσίων Σχέσεων επιφέρει έργο για τα εθνικά συμφέροντα!

Όλα αυτά, όταν είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ο ρόλος του στο Υπ. Εξωτερικών είναι διακοσμητικός, όταν οι αρμοδιότητες του είναι από μηδενικές έως ανύπαρκτες ενώ τα πραγματικά ηνία της εθνικής διπλωματίας και επί της ουσίας όλες οι αρμοδιότητες, έχουν ανατεθεί στην Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, πρώην πρέσβεως στην Ουάσινγκτον και πρόσωπο που χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη που μιλάει καθημερινά με τον λευκό οίκο.

Είναι προφανές πως ο Γ. Γεραπετρίτης, που ως γνωστόν υπήρξε ο πιο καλός φίλος του Πίνατ, δεν αντέχει το γεγονός ότι τον πέταξαν ως άχρηστο και ιντριγκαδόρο από το Μαξίμου, όπου άλλοι πλέον κάνουν κουμάντο!

Και τους οποίους φυσικά εξακολουθεί να υπονομεύει με παραπολιτικά που στέλνει το γραφείο του σε πρόθυμους δημοσιογράφους.

Έτσι, έβαλε μπρος τα φίλια ΜΜΕ να τον αποθεώνουν, στο απόλυτο τίποτα του μηδενικού ρόλου του. Θα πρέπει όμως τούτες τις ώρες να δούμε και την διάθεση των Μυστικών Κονδυλίων του εν λόγο υπουργείου που όπως μαθαίνω ανά βδομάδα καταστρέφονται αποδείξεις και παραστατικά ως προς τους αποδέκτες των σφραγισμένων φακέλων. Ακούγονται πολλά και λέγονται άλλα τόσα. 

Αρμόδια επιτροπή για να ελέγξει μέρος των κονδυλίων είναι η συνδιάσκεψη προέδρων της Βουλής.

Όπως είπε ανώτατο στέλεχος στο υπουργείο Εξωτερικών μιλώντας στο edolio5 «Ζούμε ημέρες Αντώνη Σαμαρά με τις καταστροφές αποδείξεων και τους αποδέκτες των σφραγισμένων φακέλων». Προφανώς αναφέρεται στο πάρτι που γινόταν κάθε Παρασκευή που οι δημοσιογράφοι περίμεναν έξω από το γραφείο του.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

‘Ενας (ακόμα) Νίκαρος (Νέα Υόρκη, ΟΗΕ) και οι ανύπαρκτοι ”αγώνες”

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ”αποφασίστηκε” να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ”εδαφικών”, όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ”Σπίτι της...

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, LANDIS + GYR KAI SIEMENS

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Όλα είναι… μπίζνες! Μπορεί να βλέπουμε το «αθώο» προσωπάκι του Τάιλερ, συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη, στις κάμερες και να αποτελεί θέμα στα κανάλια για την διαφορετικότητά του και τις βερμούδες του, όμως η...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή...

Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει ροή ενημέρωσης από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή της πομπής από αυτοκίνητα με διακριτικά ανθρωπιστικής βοήθειας που...