Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΟ Γκρούεζας Αντώνης...

Ο Γκρούεζας Αντώνης Σαμαράς και ο Μαυρογιαλούρος Αλέξης Τσίπρας

Η χθεσινή συνέντευξη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας- στην  Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, είχε από όλα τα βαλάντια, από Siemens, από Αγροτική Τράπεζα  με  το σκάνδαλο Πειραιώς, από Χρυσή Αυγή,  την εξίσωση του πετρελαίου Θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης,  ότι οι κόσμος και οι αγρότες  θα παγώσουν  φέτος στην Βόρεια Ελλάδα αφού  δεν  θα έχουν θέρμανση, για το οποίο  ο  Αλέξης Τσίπρας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι, “Θα θρηνήσουμε θύματα”!

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων  μεταξύ άλλων για την ανεργία ο κ.Τσίπρας  τόνισε , ότι “στην Ελλάδα μέσα σε δυόμιση χρόνια έφτασε στο 35%, είμαστε η πρώτοι χώρα στην Ευρώπη.¨

Αναφέρθηκε  στις κυβερνήσεις  πως,” δύο φορές πτωχεύσαμε, επί κυβερνήσεως Γιώργο Παπανδρέου και τώρα επί Αντώνη Σαμαρά.”

Για την Siemens ανέφερε ότι, “έγινε πραξικόπημα στην βουλή για το συγκεκριμένο θέμα, το έφεραν με νόμο προς συζήτηση, αλλά επειδή δεν υπήρχε πλειοψηφία των βουλευτών  για να το ψηφίσει,το πήραν πίσω, και  απλά ανακοινώθηκε ότι ισχύει η συμφωνία που  έκανε ο Αντώνης Σαμαράς με την κυρία Αγγέλα Μέρκελ”.Είναι πρωτόγνωρο για την βουλή ότι, σε μια δημοκρατική χώρα γίνονται αυτά τα αίσχη.

Για την Αγροτική Τράπεζα – Πειραιώς , ο πρόεδρος είπε,” την χάρισαν στον Σάλα. Η Τράπεζα Πειραιώς βάσει της έρευνας μπλακ – ροκ ήταν για κλείσιμο.”

Επίθεση εξαπέλυσε  και στους μεγάλους εκδότες και τα Μ.Μ.Ε ,λέγοντας πως ,” κάθε φορά στις εκλογές που έβγαινε να μιλήσει τα παπαγαλάκια των εργολάβων Μ.Μ.Ε,τον επισύναπταν κατηγορίες”.

Αναφερόμενος σε ερώτηση που του έκανε συνάδελφος, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατεβαίνει στους  δρόμους όπως παλιά, και δεν συμμετέχει σε συσσίτια και βοήθεια προς Έλληνες αναξιοπαθούντες, απάντησε ότι.” ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη θα ξεκινήσει δράσεις κατά Νομών και κατά Δήμων.”

Για τον Καλλικράτη που ρωτήθηκε απάντησε ότι, “φώναζε εδώ και πολύ καιρό, αλλά οι Δήμαρχοι άκουγαν τις κυβερνήσεις. Η προηγούμενη κυβέρνηση του Γιώργο Παπανδρέου, έκανε τον Καλλικράτη για να φορτώσει όλα τα βάρη στους Δήμους. Μ΄ αυτόν τον τρόπο γίνεται κούρεμα 60% των εσόδων στους Δήμους”.

Αναφέρθηκε στις καταθέσεις των 54.000 Ελλήνων στο εξωτερικό, που τα στοιχεία υπάρχουν στην Τράπεζα της Ελλάδος, μιλάμε για πολλά δις,ότι,” ακόμα δεν ξεκίνησε ο έλεγχος γιατί  είναι μεγάλα τα συμφέροντα. Κυβέρνηση και Τροϊκανοί φοβούνται να τους αγγίξουν, διότι είναι σύμβουλοι των Τροϊκανών”.

Για το όνομα της  Μακεδονίας , που θέλουν να καπελώσουν  οι απάτριδες πλαστογράφοι  Σλάβοι -Σκοπιανοί , είπε  χαλαρά με δύο φράσεις , μία από τα ίδια, ότι   το ΣΥΡΙΖΑ  επιμένει στην “Σύνθετη ονομασία”( πχ: βόρεια, ή, άνω, ή, κάτω Μακεδονία) , πράττοντας  εθνική προδοσία, καθώς  ουσιαστικά  αναγνωρίζει  έτσι τους πλαστογράφους ,  μεγάλο έγκλημα για το ΣΥΡΙΖΑ  και τον αρχηγό τους  που θέλει να κυβερνήσει την Ελλάδα σύμφωνα με τις δηλώσεις  του κ. Τσίπρα «ήμασταν έτοιμοι στις 17 Ιουνίου. Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε”, εντούτοις,   θα χάσει πολλούς ψηφοφόρους, στέλνοντας τους  έτσι στην Χρυσή Αυγή, διότι  η Μακεδονία  είναι και ήταν  από π.Χ αιώνα  μόνο  Ελληνική, το όνομά της, η ιστορία της και πολιτισμό της   δεν παζαρεύεται !!!!

Με τέτοιες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, είναι βέβαιο  πως δεν θα κυβερνήσει  την Ελλάδα,  διότι η Μακεδονία  είναι ΕΛΛΑΔΑ!!!

Κατά τα άλλα , ήταν πρωτοφανή για συνέντευξη τύπου να  γεμίσει  μια μεγάλη αίθουσα , όπως είναι του Βελλίδειο της ΔΕΘ  από συναδέλφους δημοσιογράφους ,κανάλια  και φωτογράφους .

Ωστόσο , για τις ερωτήσεις, οι απαντήσεις  ήταν μακροσκελείς , με αποτέλεσμα  δεν δόθηκε  βήμα σε όλα τα Μ.ΜΕ  που είχαν διαπίστευση, ανάμεσα τους και ξένα μέσα, κυρίως όμως στα  διαδικτυακά – webportal, δεν δόθηκε η δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις καραμπινάτες και όχι στημένες, όπως έγινε από τις μεγάλες εφημερίδες.

Όλα τα κόμματα  της Ελλάδος είναι αγράμματοι  όσο  αφορά στην ψηφιακή τεχνολογία, έχουν σχέση μόνο με τα social media που τα  θεωρούν για ενημερωτικά.

Να σημειωθεί δε, ότι από τις πρώτες ψηφιακές πλατφόρμες στην  Ελλάδα είναι το elliniko-fenomeno.gr που δημιουργήθηκε πριν από 15 χρόνια, αλλά  και το ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com.

Όσο για  τα γραφεία τύπου των κομμάτων  που απαρτίζονται από δημοσιογράφους δεκαθεσίτες, δεν έχουν ιδέα από τεχνολογία και φυσικά  δεν γνωρίζουν πόσο χρήσιμα είναι τα ενημερωτικά web portal όχι μόνο για τους χιλιάδες αναγνώστες από όλο το πλανήτη, αλλά κυρίως για κάθε αρχηγό κόμματος είναι  το καλύτερο εργαλείο  για να δουν πώς λειτουργεί η αντικειμενική  δημοσιογραφία.

Εμείς  θα γράφουμε και θα λέμε “τα σύκα – σύκα και την σκάφη – σκάφη”.

Η Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, για πρώτη φορά, ύστερα από 77 χρόνια υποβαθμίστηκε τόσο. Μια προσπάθεια τόσων χρόνων όλων των Μακεδόνων έφτασε ο πρωθυπουργός της χώρας να την διαλύσει. Είναι ντροπή για τον Μεσσήνιο πολιτικό που παλαιότερα κόπτονταν για την Μακεδονία, τώρα να την διαγράφει. Μάλλον ξέχασε την γιαγιά του Πηνελόπη Δέλτα, με τα γραπτά της οποίας γαλουχηθήκαν γενιές Ελλήνων.

Συνέντευξη Τύπου του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας- ΔΕΘ, 16 Σεπ 2012

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...