Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΓνώμεςΟι σύγχρονοι προδότες

Οι σύγχρονοι προδότες

 Γράφει ο Ιωάννης Μέγγουλης Ταξίαρχος ε.α .

Προκαλεί πάντοτε φρίκη σε κάθε χριστιανική ψυχή η προδοσία του Ιούδα. Γιατί να προδώσει τον Δάσκαλό του;

Τρία χρόνια μαζί Του, πόσες φορές Τον είδε στα ύψη της αγίας αποστολής Του;

Δεν άκουσε από το στόμα Του τα ωραιότερα λόγια;

Δεν αισθάνθηκε τους ωραιότερους παλμούς της ανθρώπινης καρδιάς; Γιατί Τον πρόδωσε; 

Αυτό είναι το αιώνιο ερώτημα που προβάλλεται πάντα στα χείλη των… Χριστιανών.

Ολοι αποδίδουν την προδοσία στο πάθος της φιλαργυρίας. Σε ένα τροπάριο ο υμνογράφος απευθύνεται προσωπικά στον προδότη:

«Ο τρόπος σου δολιότητος γέμει, παράνομε Ιούδα, νοσών γαρ φιλαργυρίαν, εκέρδησας μισανθρωπίαν. Ει γαρ πλούτον ηγάπας, τι τώ περί πτωχείας διδάσκοντι εφοίτας; ει δε και εφίλεις, ίνα τι επώλεις τον ατίμητον, προδιδούς εις μιαιφονίαν;»

Φρίξον, ήλιε, στέναξον, η γή, και κλονουμένη βόησον, ανεξίκακε Κύριε, δόξα σοι.

Ολοι μας, στο άκουσμα των λόγων της προδοσίας, στο πρόσωπο του Ιούδα πρέπει να βλέπουμε όλους τους προδότες ανάμεσα στους αιώνες, από την εποχή του Εφιάλτη μέχρι σήμερα.

Να βλέπουμε αυτούς που είχαν τη δύναμη να καταστρέψουν την πατρίδα μας, να σκοτώσουν τα αδέλφια τους, να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα άλλων κρατών, να μαχαιρώσουν την Ελλάδα μας. ΦΡΙΚΗ.

Η ίδια αγανάκτηση, που γεμίζει τις καρδιές των Χριστιανών για την προδοσία του Ιούδα, γεμίζει και τις καρδιές των Ελλήνων Χριστιανών για την προδοσία όλων των άλλων προδοτών του Εθνους. Και τις παραλληλίζουν.

 Και οι σημερινοί προδότες;

 Για κοιτάξτε τους

Γεννήθηκαν στην ευλογημένη Ελλάδα.

Ανάπνευσαν το άρωμα του θυμαριού.

 Ετρεξαν στις αλάνες της γειτονιάς τους.

από τους γονείς τους και τους δασκάλους τους να προσεύχονται και να αγαπούν την πατρίδα τους. Εψαλαν τον Εθνικό μας ύμνο.

Αντίκρισαν την ομορφιά της αποστολής του ωραιότερου λαού της γής. Είναι Ελληνες

Ωστόσο πολλοί απ΄αυτούς υπέπεσαν στα επτά θανάσιμα αμαρτήματα (Υπερηφάνεια, Φιλαργυρία, Πορνεία, Οργή, Γαστριμαργία, Φθόνος, Ακηδία) και επίσης στα άλλα έξι που γεννιούνται από αυτά (Βλασφημία, Επιορκία, Κλεψιά, παράβαση Εκκλησιαστικής Εντολής, Συκοφαντία ή Κατάκριση, Ψεύδος), ήτοι πούλησαν την ψυχή τους στον διάβολο. Επίσης πολλοί πούλησαν την ψυχή τους στους εχθρούς της Ελλάδας.

Τους βλέπουμε λοιπόν τώρα να κάθονται αδιάντροπα στη θέση του Ιούδα. Δεν συγκινούνται από τίποτα.

Άλλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ευτελή απαθλίωση στην Πατρίδα μας, άλλοι στη Θρησκεία μας, άλλοι στα διάφορα τοπικά συμβούλια και άλλοι στην οικογένειά τους. ΦΡΙΚΗ.

Ολοι αυτοί θα βρεθούν μια μέρα στη θέση του Ιούδα. Η αιώνια κατάρα θα βαρύνει την ψυχή τους και θα τους οδηγήσει στην αγχόνη του Ιούδα.

Ελλάδα είναι ευλογημένη χώρα από τον ΘΕΟ, είναι ΙΔΕΑ. Δεν θα σταθεί τίποτα ικανό να την εξαφανίσει. «Αυτοί συνεποδίσθησαν και έπεσον, ημείς δε ανέστημεν και ανωρθώθημεν».

 Αγαπητοί μου αναγνώστες, άς σταθούμε όλοι με φρίκη μπρός στην προδοσία του Ιούδα και σε οποιαδήποτε άλλη προδοσία.

Ας σηκώσουμε τα μάτια μας προς τον ουρανό και άς πούμε από τα βάθη της καρδιάς μας:

 Κύριε φώτισε όσους επλανήθησαν να επιστρέψουν στο δρόμο της τιμής.

Κύριε προφύλαξέ μας από την προδοσία. Λύτρωσέ μας από την τρομερή αυτή κατάρα.

Κύριε βοήθησέ μας να είμαστε πάντα πιστοί και αφωσιωμένοι σε Σένα και στο Αγιο Θέλημά Σου.

 Μέγγουλης Ταξίαρχος ε.α .

epirus-ellas 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μπερίσα: «McGonical και Ράμα συνένοχοι – Και οι δύο πρέπει να πάνε στη φυλακή»

Οπρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα αντέδρασε σχετικά με το γεγονός ότι ο πρώην ανώτερος πράκτορας του FBI, Τσαρλς ΜακΓκόνιγκαλ, παραδέχτηκε την ενοχή του για τον φάκελο διαφθοράς με ανώτερους Αλβανούς αξιωματούχους. Με αντάλλαγμα μείωση της ποινής δέχθηκε τα πάντα από τον αλβανικό...

‘Ενας (ακόμα) Νίκαρος (Νέα Υόρκη, ΟΗΕ) και οι ανύπαρκτοι ”αγώνες”

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ”αποφασίστηκε” να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ”εδαφικών”, όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ”Σπίτι της...

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, LANDIS + GYR KAI SIEMENS

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Όλα είναι… μπίζνες! Μπορεί να βλέπουμε το «αθώο» προσωπάκι του Τάιλερ, συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη, στις κάμερες και να αποτελεί θέμα στα κανάλια για την διαφορετικότητά του και τις βερμούδες του, όμως η...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή...

Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει ροή ενημέρωσης από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή της πομπής από αυτοκίνητα με διακριτικά ανθρωπιστικής βοήθειας που...