Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΔηλώσεις επωνύμων“Μόνο για σένα”

“Μόνο για σένα”

Με τα λόγια του Νίκου Βέρτη: “…Όταν ο άνθρωπος θέλει να πετύχει κάτι πολύ, βρίσκει την δύναμη με την βοήθεια του θεού και των συνανθρώπων του να πραγματοποιήσει το όνειρο του.  Έτσι λοιπόν οι συνεργάτες μου κι εγώ, μετά από μια ιδέα του κ. Κοντόπουλου καταφέραμε να υλοποιήσουμε με διαφορετικό τρόπο την ηχογράφηση του νέου CD.

Οι άνθρωποι που δούλεψαν πολύ σκληρά γι΄ αυτό ήταν πολλοί. Τα ονόματα των περισσοτέρων καταγράφονται στο CD. Θα μου πείτε τώρα, τι κι αν έγινε στα 1.200 μέτρα πάνω στο βουνό η δουλειά;; Ποια η διαφορά;; Η διαφορά λοιπόν είναι ότι εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί με την καρδιά κα την ψυχή του, το αποτέλεσμα είναι πολύ διαφορετικό !!!!

Έτσι και σε αυτή την δουλειά είχαμε την πολυτέλεια να νιώθουμε ότι κάνουμε διακοπές και ταυτόχρονα να ηχογραφούμε οπότε νιώθουμε εμείς καλά, πράγμα που σε κανονικές συνθήκες δεν είναι πολύ εύκολο.

Από την άλλη, καταφέραμε να γνωριστούμε καλύτερα όλοι οι συνεργάτες, να έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου να συζητάμε για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Πρέπει να πω με μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση π ς δε όλες αυτές τις 40 μέρες δεν υπήρξε η παραμικρή διχόνοια ή παρεξήγηση και ένοιωθα την ευλογία του θεού πάνω στην δουλειά μας, παρ΄ όλο που όλοι άφησαν οικογένειες και υποχρεώσεις.

Εύχομαι να σας ανταμείψουμε με το έργο μας, το μόνο που με ανησυχεί είναι πως πέτυχα άλλο ένα όνειρο μου, και τώρα;;;

Σας αφήνω με τα τραγούδια μου και πέφτω για ύπνο μήπως και δω κανένα καινούργιο όνειρο……”

Ο Νίκος Βέρτης κάπου στην Βασιλίτσα

  Νίκος Βέρτης “Μόνο για σένα”

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...