Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΜεγάλο μπελά βρήκε

Μεγάλο μπελά βρήκε

sirtaki.bmpη φιρμάτη τραγουδίστρια του Ελληνικού πενταγράμμου από τον μαέστρο  της στο κέντρο της Θεσ/νίκης όπου εμφανίζεται. Ο μαέστρος θέλοντας να βελτιώσει κάποια πράγματα, ηχογράφησε όλο το πρόγραμμα του κέντρου, όπως πολύ σωστά έκανε. Η φιρμάτη κυρία της πίστας εκείνη την ημέρα δεν είχε την ανάλογη απόδοση στην φωνή, αφού είχε κλείσει από το μπούκωμα που παθαίνει συνεχώς. Επιπλέον το μικρόφωνο της είχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, καθώς δούλευε μόνο 50%. Με όλα αυτά τα ευτράπελα η ηχογράφηση έμοιαζε τερατώδης, κατάλληλη για σπηλιά, και σε καμιά περίπτωση για πολιτιστικό κέντρο.

Το ηχογραφημένο CD ο μαέστρος το μοίρασε στους μουσικούς  του, όμως για κακή του τύχη το CD αυτό πήγε  και σε ξένα χέρια, εκτός μαγαζιού, χωρίς  να το γνωρίζει. Σ΄αυτό έγινε έντονη κριτική στην τραγουδίστρια,  και δημιουργήθηκαν  πολλά αρνητικά σχόλια του τύπου:

“…Τζάμπα πληρώνεται αυτή η φίρμα με τόσα Ευρώπουλα….”,

 κάποιοι άλλοι είπαν “….Είναι δυνατόν η φιρμάτη να βγάζει τέτοιο τερατώδη ήχο, και να μην ξοδέψει δύο φράγμα παραπάνω για ένα αξιοπρεπές εργαλείο…;;;” και πολλά άλλα.

Η φιρμάτη όταν  έμαθε για το CD αυτό, έγινε ο χαμός. Τα έβαλε με τον μαέστρο απειλώντας τον “…..ότι αυτά που κάνεις, με εκθέτεις,όπου παίζετε και ακούγεται  το CD αυτό ,με τον δικηγόρο μου θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα. Τέτοιο ρεζίλη δεν περίμενα να γίνω !!!!….”, χτυπιόταν και οριόνταν. Σε δικό της πρόσωπο δε, έλεγε απελπισμένη “…δεν ξέρω τι να κάνω, πώς να το σταματήσω αυτό….”.

Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς στο κέντρο όπου εμφανίζεται η κίνηση είναι μέτρια και γι΄ αυτό δεν φταίει το ηχογραφημένο CD, το οποίο συνεχίζει να κυκλοφορεί και να παίζετε ελεύθερα σε πολλά μέρη.

Το Ελληνικό Φαινόμενο θα συμβούλευε την καλλιτέχνιδα πρώτα να ελέγχει το πρόβλημα που ξεκινά από την ίδια, αφού ακόμα και μετά το ρεζιλίκι του CD, δεν άλλαξε μικρόφωνο.

 Δεύτερον, μετά από τόσα χρόνια εμπειρία πάνω στην πίστα θα έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά  ποιά τραγούδια να διαλέγει  για το ρεπερτόριο της, έτσι ώστε να διασκεδάζει και να χορεύει ο κόσμος, και να αποφεύγει τα τραγούδια του καναπέ σε κέντρο διασκέδασης. Σ΄ αυτό πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή, αντί να καταναλώνεται με θέματα νομικής φύσεως που δεν στέκονται. Άσε που δεν κάνει καλό και στην καριέρα της.

Όσο δε για τον μαέστρο ,είναι ασυγχώρητος με τα λάθη που συνεχίζει όπως τον παλιό καιρό, σαν να μην άλλαξε γι΄ αυτόν τίποτα.

Γιαυτό ίσια το κορμί σας και τα μυαλά στα κάγκελα, γιατί το επόμενο βήμα είναι το λουκέτο, το οποίο πλησιάζει επικίνδυνα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...