Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

” EROS MUSIC “

cd5.gifιδιοκτήτης και ιδρύτης της δισκογραφική εταιρείας ήταν μέχρι προτινος ο κύριος Σ. Φωτιάδης ,αφού πουλήθηκε στον όμιλο Γιαννίκου – Alter με το ποσό των 1.400.000 Ευρώ. Έτσι ο όμιλος αποκτά άλλη μια δισκογραφική μετά την εξαγορά της ΜΒΙ και της Λύρα. Εμπλουτίζει το ρεπερτόριο παλιό και νέο που βλέπουμε να εκδίδεται σε διάφορα έντυπα του ομίλου. Ο κύριος Γιαννίκος εκτός από τις εξαγορές Ραδιοφώνων έχει μπει δυναμικά και στον χώρο των δισκογραφικών εταιρειών.

Από τον συγκεκριμένο όμιλο θα δούμε ακόμα πάρα πολλά.

H EROS MUSIC είναι Ελληνική δισκογραφική εταιρεία μέλος της IFPI (Διεθνής Ομοσπονδία Φωνογραφικών Εταιρειών) ιδρύθηκε το 1993 από τον κ.Στέλιο Φωτιάδη, που διετέλεσε παραγωγός της ΛΥΡΑ και Διευθυντής Ελληνικού ρεπερτορίου της Warner Music.

Κύρια δραστηριότητά της η παραγωγή φωνογραφικών δίσκων Ελληνικής μουσικής πάντα με σεβασμό στο καλό τραγούδι αλλά και η αποκλειστική αντιπροσώπευση ξένων δισκογραφικών labels και ανεξάρτητων εταιρειών στην Ελλάδα.

Η είσοδος της EROS MUSIC στην δισκογραφία έγινε σε μία εποχή που τα προβλήματα στον χώρο δεν έλειπαν και είχε να αντιμετωπίσει μεγάλο ανταγωνισμό. Όμως στα πρώτα κιόλας χρόνια που δραστηριοποιήθηκε στον χώρο κατάφερε να κερδίσει την γενική αναγνώριση και σεβασμό.

Έχει στο ενεργητικό της χρυσούς και πλατινένιους δίσκους και είναι βέβαιο ότι στην πορεία θα αποκτήσει ακόμηπερισσότερους. Έχει παρουσιάσει στο κοινό με επιτυχία νέους καλλιτέχνες, μεγάλους Έλληνες σολίστες, έχει καταγράψει σπάνια παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια και συνεργάζεται με μεγάλους Έλληνες δημιουργούς.

Η EROS MUSIC συνεργάζεται με τις περισσότερες δισκογραφικές εταιρείες στην Ελλάδα σε συμπαραγωγές αλλά και συμμετοχές καλλιτεχνών (Sony, BMG, Warner, Chart, Lyra, MBI, FM, κ.ά.). Έχει σημαντικές συνεργασίες και στον Διεθνή χώρο με την εταιρεία NMC στο Ισραήλ, Putumayo(USA), Atoll Music (France) και άλλες εταιρείες οι οποίες εκδίδουν ή διανέμουν προϊόντα Ελληνικής παραγωγής στο εξωτερικό.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...