Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Η πρεμιέρα και οι εντυπώσεις

odeon1.jpgαπό το σχήμα Π. Τερζή – Ε. Παπαρίζου, Νίνο όπου είχε πάνω από 2.000 άτομα, γι΄ αυτό και ο μεγάλος λαϊκός Θεσσαλονικιός τραγουδιστής Π. Τερζής ήταν φανερά συγκυνημένος. Όπως και οι επιχειρηματίες του εν λόγω κέντρου ήταν ενθουσιασμένοι, χαμογελαστοί, από την ανταπόκριση του κοινού της Βόρειας Ελλάδος που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Και πώς να μην είναι ευχαριστημένοι, αφού μόνο για την διαφήμιση του σχήματος έδωσαν  πακέτα διαφήμιση από την Αλεξανδρούπολη, τα Γιάννενα, ως την Λάρισα ξοδεύοντας γι΄ αυτόν τον σκοπό πάνω από 150.000 Ευρώ σε αφίσες και Ραδιοφωνικά σποτ. Έτσι εξηγείτε και η τιμή της φιάλης που παρ΄ όλην την αρχική τιμή που ανακοινώθηκε, κατέβηκε στα 180 Ευρώ, που θεωρείται ακριβή στα μέρη μας.

Περί αυτού του θέματος ο ένας εκ των επιχειρηματιών του κέντρου ODEON κος Ηλίας Μαρασούλης σε φιλική συζήτηση που είχε με τον Ν. Βάνη δήλωσε ότι τα έξοδα λειτουργίας είναι πάρα πολλά, όπως είπε χαρακτηριστικά “..ενδεικτικά σας αναφέρω μόνο το κόστος διαφήμισης ξεπερνά τα 150.000 Ευρώ…. …Έπειτα δεν θέλω να νομίζει ο κόσμος της πόλης ότι ήλθα για να τους σφάξω. Όχι σε καμιά περίπτωση. Εγώ ήλθα στην Θες/νίκη μόνο και μόνο επειδή ο πατριώτης καλλιτέχνης σας Π. Τερζής ήθελε πάρα πολύ να εμφανιστεί στην πατρίδα του την Θεσ/νίκη, το επιθυμούσε πάρα πολύ. Έτσι προέκυψε και η σημερινή πρεμιέρα.

Στην ερώτηση του Ν. Βάνη πως βλέπει την συνεργασία Αθηναίων και Θεσσαλονικιών επιχειρηματιών όπως στο εν λόγω σχήμα απάντησε:

 “ …Απλούστατα αν υπάρχει καλή χημεία, καλή συνεργασία, κυρίως μακριά από γκρίνια και φαγούρα, τότε όλα μπορούν να βαίνουν θαυμάσια…”

Χωράει η πόλη μας τόσα πολλά, τόσα μεγάλα σχήματα, και τόσα πολλά κέντρα με 1.000.000 κατοίκους, σε σχέση με την Αθήνα;;

“ Ο κος Μαρασούλης απάντησε: “…. Το θέμα αυτό κύριε Βάνη εσείς ειδικά το γνωρίζετε καλύτερα ακόμα και από μας τους επιχειρηματίες, καθώς είστε καλός γνώστης του αντικειμένου, σε καθημερινή βάση τα βλέπετε, τα ζυγίζεται σε πραγματική βάση τόσα χρόνια. Γι΄ αυτό και η γνώμη σας μετρά. Επομένως συμφωνώ απολύτως μ΄ αυτά που λέτε και γράφετε αντικειμενικά,τα αρνητικά, αλλά και τα θετικά,ότι έγιναν πολλά τα κέντρα και όλοι θέλουν να γίνουν αφεντικά στην νυχτερινή διασκέδαση, άσχετοι εντελώς με το αντικείμενο, απλώς το κάνουν μόνο για εισπρακτικούς λόγους….”

Εν πάσει περιπτώσει η πρεμιέρα πήγε ανέλπιστα καλά. Ο ήχος καταπληκτικός και πεντακάθαρος και στο μαγαζί είχε πολύ παλμό, ο χαμός θα λέγαμε, μέχρι να λαλήσει ο κόκορας.

Το σέρβις ήταν από τα καλύτερα και όλα πεντακάθαρα. Ελπίζω ως κα την τελευταία ημέρα στο κέντρο να λειτουργούν τα πάντα όπως και στην πρεμιέρα, και να μην υπάρξουν αρπαχτές από το προσωπικό (μετρ – σερβιτόρους – παρκαδόρους – λουλουδούδες) κάτι που δεν το είδαμε, θεωρείτε δε και ως φαινόμενο.

Εδώ θα είμαστε και θα το παρακολουθούμε.

 Το σχήμα και το κέντρο για  την διασκέδαση σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...