Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023

Η ΝΔ τρέμει την ιδέα, πως ο Γιάννης Σγουρός θα είναι Περιφερειάρχης Αττικής…

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr

Είναι σε όλους γνωστό, πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει ελευθερία του Τύπου και γενικότερα σε όλα τα Συστημικά ΜΜΕ!

Η χώρα μας έχει κατρακυλήσει σε ένα χρόνο 38 θέσεις από το 2021 και βρίσκεται στην 108η θέση ανάμεσα σε 180 χώρες του πλανήτη! Μάλιστα  βρίσκεται στην τελευταία θέση στις χώρες της Ευρώπης! Κατέχει τη χειρότερη θέση μεταξύ των 27 κρατών της ΕΕ! Χειρότερη και στα Βαλκάνια! Πιο καθεστωτική και από του δικτάτορα της Αλβανίας Έντι Ράμα! Πιο κάτω κι από Αφρικανικές χώρες, όπως το Τόγκο, η Αγκόλα, η Μποτσουάνα, η Γκαμπόν και άλλες!

Οι δημοσκοπήσεις αυτών των ΜΜΕ που παραγγέλλονται από τους ολιγάρχες ιδιοκτήτες αυτών των Μέσων που παίζουν παιχνίδια Εξουσίας, πέφτουν σε όλες τις εκλογικές δημοσκοπήσεις έξω!

Κι όμως δεν κωλώνουν ποτέ! Συνεχίζουν να παραπλανούν, να παραπληροφορούν τον ελληνικό λαό!

Έτσι διαβάζουμε πως:

“κάτι περισσότερο από 20 ημέρες έχουν απομείνει για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ δημοσιεύει δημοσκόπηση της Metron Analysis, για την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, στην Περιφέρεια Αττικής ο υποψήφιος με στήριξη της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Χαρδαλιάς, πλησιάζει στο ποσοστό αυτοδυναμίας από τον πρώτο γύρο (43%), συγκεντρώνοντας το ποσοστό του 42%, με τον Γιάννη Σγουρό να ακολουθεί στο 11% και τον Γιώργο Ιωακειμίδη στο 7%”!

Μάλιστα στο 42% ο “αφορισμένος” και ο “καταδικασμένος” από τον ελληνικό λαό Νίκος Χαρδαλιάς, που διεκδικεί τον τίτλο του πιο μισητού πολιτικού προσώπου, που εν μέσω της υγειονομικής κρίσεως, δηλητηρίασε τις ψυχές των Ελλήνων μέσω των Συστημικών τηλεοράσεων, τρομοκρατώντας τους, στερώντας την ελευθερία τους, τα δημοκρατικά και συνταγματικά τους δικαιώματα, στερώντας τους τις θρησκευτικές τους υποχρεώσεις της Άγιας Πίστεώς τους!

Μάλιστα στο 11% ο Γιάννης Σγουρός! Ο πρώην Νομάρχης/Περιφερειάρχης που στις εκλογές του 2019 έλαβε ποσοστό 17,40%!

Ο άσπιλος, ο αμόλυντος, ο άνθρωπος των έργων, της καλής οικονομικής διαχείρισης, του οράματος για μια Περιφέρεια Αττικής για όλους τους πολίτες της!

Άραγε πόσο πολύ θα ξεπέσει αυτή η καθεστωτική κυβέρνηση;

Ας δώσει λοιπόν στις 8 και 15 Οκτωβρίου ηχηρή απάντηση ο λαός της Αττικής! Ας γκρεμίσει το φαύλο καταστροφικό καθεστώς της ΝΔ που ρήμαξε τον Τόπο!

Νίκη του Γιάννη Σγουρού στην Περιφέρεια Αττικής θα σηματοδοτήσει διπλές εκλογές του χρόνου! Για την ευρωβουλή και την Εθνική αντιπροσωπία!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

‘Ενας (ακόμα) Νίκαρος (Νέα Υόρκη, ΟΗΕ) και οι ανύπαρκτοι ”αγώνες”

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ”αποφασίστηκε” να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ”εδαφικών”, όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ”Σπίτι της...

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, LANDIS + GYR KAI SIEMENS

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Όλα είναι… μπίζνες! Μπορεί να βλέπουμε το «αθώο» προσωπάκι του Τάιλερ, συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη, στις κάμερες και να αποτελεί θέμα στα κανάλια για την διαφορετικότητά του και τις βερμούδες του, όμως η...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή...

Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει ροή ενημέρωσης από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή της πομπής από αυτοκίνητα με διακριτικά ανθρωπιστικής βοήθειας που...