Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΙστορικάΕρωτήματα, διαπιστώσεις και...

Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου.

1 Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο Που βρίσκεται στην περιοχή μπελάς στο Βογατσικό καταγωγής της οικογένειας Των Δραγούμηδων. 

 2 Η πρόταση από τον τότε νομάρχη Καστοριάς Γιώργο Καπαχτσή και ο Αντινομάρχης Καστοριάς Κώστας Λιάντσης αλλά και του δήμαρχου του Ίωνα Δραγούμη Στεργιόπουλου Γεώργιου την περίοδο 28 -7 -2002 Γεωργού Καπαχτσή να γίνει μουσείο του Στέφανου Δραγούμη και Ίων Δραγούμη και Φίλιππο Δραγούμη.

3 Όπου να γήινη προμελέτη και ειδικά μελάτη για το μουσείο των Δραγούμηδων για το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό στην περιοχή μπελάς. 

 4 Της Έρευνας για μελάτη για το μουσιού των Δραγούμηδων από τον Ν. Μουτσόπουλο και του Νίκος Καλογήρου καθηγητής και πρόεδρος στο τμήμα Αρχιτεκτόνων και Πολιτικών. 

Τα χαρακτηριστικά έχει στο Aρχιτεκτονικό ύφος ‘Μακεδονική’ αρχιτεκτονική του μουσιού των Δραγούμηδων που ο Μουτσόπουλος που ήθελε, Συνήθως όμως το κτίριο είναι παραδοσιακό «μακεδονικό» πέτρινο διώροφο σπίτι των Δραγούμηδων, τους τοίχους των δυο κάτω πατωμάτων και με ελαφριά κατασκευή στον πάνω. 

5 Τους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη Κάλι) Κυριακίδου θα εφαρμόσουν τα παραπάνω!!!!!!

 Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ.

https://kinisipoliton-kastorias.blogspot.com/2023/09/blog-post.html

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

‘Ενας (ακόμα) Νίκαρος (Νέα Υόρκη, ΟΗΕ) και οι ανύπαρκτοι ”αγώνες”

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ”αποφασίστηκε” να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ”εδαφικών”, όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ”Σπίτι της...

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, LANDIS + GYR KAI SIEMENS

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Όλα είναι… μπίζνες! Μπορεί να βλέπουμε το «αθώο» προσωπάκι του Τάιλερ, συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη, στις κάμερες και να αποτελεί θέμα στα κανάλια για την διαφορετικότητά του και τις βερμούδες του, όμως η...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή...

Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει ροή ενημέρωσης από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή της πομπής από αυτοκίνητα με διακριτικά ανθρωπιστικής βοήθειας που...