Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΟμογενειακά''Δυστυχία σου Ελλάς,...

”Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς. Ω Ελλάς σπουδαία χώρα, τι γαϊδάρους βγάζεις τώρα!”. (Γ. Σουρής)

Κάρολος Παπούλιας: Πρόεδρος της ”Δημοκρατίας” ή γραφικός υπερήλικας;

 Με εντυπωσιακή ελαφρότητα, καλεί τους Απόδημους ‘Ελληνες (που πιθανά θεωρεί ”κάφρους”) να…επενδύσουν στην Ελλάδα, δηλαδή να χάσουν με…σιγουριά τις οικονομίες τους!

‘Ενα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, είναι ότι έχει γιά πρόεδρο της Δημοκρατίας έναν (επαγγελματία πολιτικό) υπερήλικα, που αμοίβεται με μισθό μεγαλύτερο και από αυτόν του Ομπάμα, γιά να κάνει χαζές δηλώσεις και να ”προστατεύει” το σαθρό, διεφθαρμένο πολιτικό-κομματικό κατεστημένο των νόμιμα παρανομούντων της ασυλίας και παραγραφής, μέλος του οποίου ήταν και ο ίδιος γιά πολλά χρόνια.

‘Ετσι, αποδεικνύει ότι δεν έχει ιδέα γιά το τι πραγματικά συμβαίνει στην -χρεοκοπημένη από ανίκανους πολιτικούς- χώρα που ”προεδρεύει” και οι ‘Ελληνες (στην Ελλάδα και ειδικά εκτός) δυστυχώς, γελούν μαζί του.

Το ”κράξιμο” που δέχτηκε στην Θεσσαλονίκη (παρέλαση για 28η Οκτωβρίου, που δεν έγινε αφού ο πρόεδρος ευτελίστηκε και αποχώρησε μετά την λαϊκή οργή) δεν τον συνέτισε και εξακολουθεί να ζει στον κόσμο του, να μην καταλαβαίνει τι γίνεται στην κοινωνία και να παραμένει -διακοσμητικά, δηλαδή ως…”γλάστρα”- στην θέση του, υποτιμώντας βάναυσα την νοημοσύνη των Ελλήνων, με τις ανόητες, εκτός τόπου και χρόνου, δηλώσεις του.

Τελευταία (μήνυμά του γιά τις εορτές), κάλεσε και τους Απόδημους ‘Ελληνες να… επενδύσουν στην Ελλάδα.

Δηλαδή, με… σιγουριά να χάσουν τις οικονομίες τους (αφού πρώτα ”απολαύσουν” τις μοναδικές ελληνικές δημόσιες Υπηρεσίες, με την γραφειοκρατία, ”λαδώματα-φακελάκια” κ.ά.).

Αν, κατά συνέπεια, ο κ. πρόεδρος ήταν λίγο σοβαρός, αντί να καλεί τους Απόδημους να… χάσουν σίγουρα τα χρήματά τους (νομίζοντας ότι απευθύνεται σε… ”κάφρους”), θα φρόντιζε να διορθωθούν τα χάλια στο διεφθαρμένο ελληνικό κράτος, το οποίο ”ληστεύει” συστηματικά και τους απόδημους ‘Ελληνες.

Σημ. σύντ. 1: Ναι, να σεβόμαστε τον ”θεσμό” του πρόεδρου της Δημοκρατίας, αλλά τι γίνεται όταν ο πρόεδρος λειτουργώντας ως ”φτηνός πολιτικάντης” δεν σέβεται τους ‘Ελληνες και υποτιμά τη νοημοσύνη τους;

Σημ. σύντ. 2: Οι Απόδημοι ‘Ελληνες ιδιαίτερα στην βόρεια Αμερική, θα βοηθήσουμε τ’ αδέλφια μας στην Ελλάδα, όπως συνηθίζουμε. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δώσουμε χρήματα απευθείας, σε ότι έχει σχέση με τους διεφθαρμένους πολιτικούς ή το διεφθαρμένο κράτος.

Τελευταία φορά την πατήσαμε με τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο 2007, όταν το ελληνικό κράτος μας ΕΚΛΕΨΕ τα χρήματα που δώσαμε γιά πυροπαθείς.

 Φυσικό και αναμενόμενο, καμία Βουλή στην Αθήνα (γνωστή και ως ”μπορντέλο”) της ασυλίας-παραγραφής και κανένας εισαγγελέας της (παραδικαστικής, ελεγχόμενης) Δικαιοσύνης, δεν ασχολήθηκαν με το ζήτημα.

πηγή:kalami

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μπερίσα: «McGonical και Ράμα συνένοχοι – Και οι δύο πρέπει να πάνε στη φυλακή»

Οπρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα αντέδρασε σχετικά με το γεγονός ότι ο πρώην ανώτερος πράκτορας του FBI, Τσαρλς ΜακΓκόνιγκαλ, παραδέχτηκε την ενοχή του για τον φάκελο διαφθοράς με ανώτερους Αλβανούς αξιωματούχους. Με αντάλλαγμα μείωση της ποινής δέχθηκε τα πάντα από τον αλβανικό...

‘Ενας (ακόμα) Νίκαρος (Νέα Υόρκη, ΟΗΕ) και οι ανύπαρκτοι ”αγώνες”

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ”αποφασίστηκε” να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ”εδαφικών”, όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ”Σπίτι της...

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, LANDIS + GYR KAI SIEMENS

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Όλα είναι… μπίζνες! Μπορεί να βλέπουμε το «αθώο» προσωπάκι του Τάιλερ, συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη, στις κάμερες και να αποτελεί θέμα στα κανάλια για την διαφορετικότητά του και τις βερμούδες του, όμως η...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή...

Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει ροή ενημέρωσης από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή της πομπής από αυτοκίνητα με διακριτικά ανθρωπιστικής βοήθειας που...