Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΓκρίνια και απογοήτευση

Γκρίνια και απογοήτευση

phenomeno.gifΑπογοητευτικό είναι το Φαινόμενο που  παρατηρείται τον τελευταίο καιρό σε αρκετούς χώρους διασκέδασης. Αυτό  συμβαίναι  και σε δύο επιχειρηματίες τον Αθηνών, είναι πολύ απογοητευμένοι με τα σχήματα που επέλεξαν για τα νυχτερινά τους κέντρα, αλλά δεν τους έφεραν τα ανάλογα. Έπεσαν έξω .

Όμως είναι άδικο να τα βάζουν με τους καλλιτέχνες του σχήματος, αντί να  ψάξουν  μέσα από τον κύκλο των συνεργατών τους, απ΄ όπου πηγάζει η αιτία του κακού.

Γιατί, κάποιοι λεγόμενοι εξωτερικοί συνεργάτες τους ,κολλούν σας βδέλλες, προτείνουν ονόματα καλλιτεχνών που δεν αξίζουν ,ενώ οι επιχειρηματίες χωρίς να τσεκάρουν τα λεγόμενα τους ,ότι δηλαδή το σχήμα πράγματι θα μπορεί να τους φέρει λεφτά στα ταμεία.

Έτσι  και μη χειρότερα την πατάνε άσχημα και στην  ώρα της κρίσης το ταμείο είναι μείον για μεγάλο χρονικό διάστημα. Με αποτέλεσμα  οι επιχειρηματίες να αρχίζουν την γκρίνια τους.

Δημιουργούνται φασαρίες μεταξύ καλλιτεχνών και επιχειρηματιών, ενώ οι βδέλλες χορτασμένοι από παράδες σιωπούν, και κάνουν το καρόϊδο.

Αυτό διαδραματίστηκε στο ένα εκ των δύο νυχτερινών κέντρων των Αθηνών, όπου ο επιχειρηματίας τα έβαλε με τους καλλιτέχνες του σχήματος, οι οποίοι απλώς έκαναν την δουλειά τους, με τα άχρηστα τραγούδια,  που διαμόρφωναν το πρόγραμμα του κέντρου, έχοντας ως αποτέλεσμα την πολύ χαλαρή κίνηση. Αντί ο επιχειρηματίας να ζητά τα ρέστα από τους κόλακες συνεργάτες που τον έπεισαν να πάρει αυτούς τους καλλιτέχνες.

Ενώ, αν ερευνούσε για τα πρόσωπα των καλλιτεχνών, τις δισκογραφίες τους ειδικά,όχι μόνο θα είχε γλυτώσει την αναποδιά στο κέντρο του, αλλά  Θα είχε μάθει ακόμα , ότι αυτές οι βδέλλες με τις προτάσεις τους, γενικά για  καλλιτεχνικά σχήματα είχαν ώς αποτέλεσμα να κλείσουν  και άλλα 3-4 νυχτερινά κέντρα, λόγω  μηδαμινής κίνησης.  Τόσο άχρηστοι και άσχετοι είναι οι κατά τα άλλα συνεργάτες -άριστοι γνώστες του αντικειμένου…Χα…χα..!Για γέλια και για κλάματα είναι . 

Στο μόνο που είναι ικανοί , το πως να ρουφούν τα Ευρώπουλα  που τα αρπάζουν από όλλες τις μεριές και για τίποτα άλλο.

Εμείς αυτούς στο χωριό μας τους λέμε “αεριτζήδες”.

Αυτοί οι αεριτζήδες  λοιπόν ,εκτός από τα καλλιτεχνικά ονόματα που προτείνουν, υπόσχονται στους επιχειρηματίες και την δυναμική παρουσία του σχήματος στα διάφορα έντυπα, παρ΄ όλο που δεν έχουν ιδέα, αλλά ούτε και κύρος στο έντυπο χώρο, για να τους πάρουν στα σοβαρά τα Μ.Μ.Ε. Αυτό όμως δεν το γνωρίζουν οι επιχειρματίες.

Το αποτέλεσμα είναι  με τους  καλλιτέχνες που προτείνουν οι αεριτζήδες να είναι σταθερά και αμετάκλητα ένα μηδενικό για το νυχτερινό κέντρο που επελέγησαν.  Οι δε άχρηστοι αεριτζήδες συνεχίσουν την δράση τους, με τα ωραία παραμύθια, και με τους  επιχειρηματίες να πληρώνουν πολύ ακριβά τα σπασμένα.

Στο δεύτερο νυχτερινό κέντρο των Αθηνών παρ΄ όλο που ο επιχειρηματίας είναι πολύ έμπειρος, και έχει φάει την νύχτα με το κουτάλι, εντούτοις, με τα δύο πρόσωπα που επέλεξε να συνεργαστεί έχει ματώσει. Του άδειασαν την τσέπη στην κυριολεξία, έχοντας ως αποτέλεσμα με τις συνβουλές των αεριτζήδων το μαγαζί να πιάσει πάτο .

Με τις δυσκολίες που περνά ο χώρος της διασκέδασης, τέτοια λάθη, και μάλιστα από έμπειρους επιχειρηματίες είναι έγκλημα, καθώς η ζημιά μιας χρονιάς θα έχει απόσβεστη μετά από 5 χρόνια , στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Άλλα λάθη δεν χωρούν.

Καιρός είναι να ξυπνήσουν κάποιοι αμετανόητοι επιχειρηματίες που αρκούνται στις κολακείες των αεριτζήδων!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μπερίσα: «McGonical και Ράμα συνένοχοι – Και οι δύο πρέπει να πάνε στη φυλακή»

Οπρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα αντέδρασε σχετικά με το γεγονός ότι ο πρώην ανώτερος πράκτορας του FBI, Τσαρλς ΜακΓκόνιγκαλ, παραδέχτηκε την ενοχή του για τον φάκελο διαφθοράς με ανώτερους Αλβανούς αξιωματούχους. Με αντάλλαγμα μείωση της ποινής δέχθηκε τα πάντα από τον αλβανικό...

‘Ενας (ακόμα) Νίκαρος (Νέα Υόρκη, ΟΗΕ) και οι ανύπαρκτοι ”αγώνες”

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ”αποφασίστηκε” να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ”εδαφικών”, όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ”Σπίτι της...

ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ, LANDIS + GYR KAI SIEMENS

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Όλα είναι… μπίζνες! Μπορεί να βλέπουμε το «αθώο» προσωπάκι του Τάιλερ, συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη, στις κάμερες και να αποτελεί θέμα στα κανάλια για την διαφορετικότητά του και τις βερμούδες του, όμως η...

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή...

Επειδή δεν βλέπω να υπάρχει ροή ενημέρωσης από τις συνθήκες θανάτου των στελεχών των ΕΔ και 2 Ελλήνων πολιτών ρωτάω αληθεύει ότι πριν την ξεκάθαρη έκρηξη στο λεωφορείο υπήρξε αποκοπή της πομπής από αυτοκίνητα με διακριτικά ανθρωπιστικής βοήθειας που...