Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
ΑρχικήΜΜΕΑκούει κανείς ραδιόφωνο;;;

Ακούει κανείς ραδιόφωνο;;;

 Αυτή η ερώτηση θα πλανάτε σε πολύ λίγα χρόνια, καθώς το Ίντερνετ ρουφά τα πάντα και τους πάντες. Ήδη η τηλεόραση χάνει πλέον μεγάλο μερίδιο καταναλωτών, έναντι του Ίντερνετ. Αυτό είναι το εργαλείο της νέας εποχής. Η μεγάλη μάζα της νέας γενιάς γενικώς είναι πλέον βαθιά μέσα στο διαδίκτυο, εξοικειωμένη πλήρως με την τεχνολογία σε εικόνα και ήχο.

 Έτσι και τα Ελληνόπουλα μέσω του Ίντερνετ ανακαλύπτουν τις νέες κυκλοφορίες δίσκων όπου μπορούν να ακούσουν νέα τραγούδια που ενδεχομένως ελάχιστα ραδιόφωνα της χώρας παίζουν.

Από εδώ ξεκινά  και το μεγάλο παιχνίδι της πρωτιάς για ένα τραγούδι στην νέα δισκογραφία, γι΄ αυτό οι καλλιτέχνες έχουν πιάσει το νόημα για την δύναμη αυτού του μέσου και παρακολουθούν με μανία τις ιστοσελίδες που έχουν Ελληνικά τραγούδα, ενώ κατεβάζουν κάθε κείμενο που αναφέρεται στην Ελληνική μουσική.

Δεν είναι τυχαίο πως η πλειοψηφία των καλλιτεχνών μας έχουν στο καμαρίνι τους από ένα Lap Top συνδεδεμένο on line , με την χρήση είναι πολύ εξειδικευμένοι. Τους βρίσκω δε πολύ προχωρημένους.

Οι πωλήσεις τραγουδιών στο διαδίκτυο καθημερινά κερδίζει έδαφος, όπου ο καθένας μπορεί να αγοράσει όποιο κομμάτι του αρέσει φτηνά , άμεσα και να φτιάξει  το δικό του CD με τα κομμάτια που θα επιλέξει από διάφορους δίσκους διαφόρων καλλιτεχνών με λιγότερα λεφτά, όσο θα έπαιρνε ένα CD από έναν καλλιτέχνη από το οποίο μόνο τα 1-2 τραγούδια αξίζουν.

Μάλιστα σε πολύ σύντομο διάστημα οι καλλιτέχνες που συνθέτουν οι ίδιοι τα τραγούδια τους, θα μπορούν να τα πουλούν μέσω διαδικτύου, πάντα σε προσιτές τιμές και να εισπράττουν όλα τα δικαιώματα (πωλήσεις και πνευματικά) αποκλειστικά και μόνον οι ίδιοι οι καλλιτέχνες δημιουργοί, χωρίς να τα μοιράζονται με διάφορους μεσολαβητές, όπως γίνεται σήμερα, όπου ο δίσκος για την δισκογραφική εταιρεία στοιχίζει 1,5 Ευρώ, και  πωλείται στα δισκοπωλεία από 14 Ευρώ και πάνω.

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια εποχή  (καλώς – κακώς  αυτό θα φανεί μετά από 100 χρόνια ),όπου η τεχνολογία τρέχει με 4.000 Kbps. Ουέ λοιπόν και αλλοίμονο σ΄ αυτούς που δεν παρακολουθούν την εξέλιξη, κυρίως άν δεν συμμετέχουν σε κάποιο βαθμό, καθώς η επόμενη γενιά θα γεννιέται με ένα PC δίπλα, και τα πάντα θα προγραμματίζονται μέσω αυτού του κουτιού.

Ίσως ακόμα και το γάλα το μωρού μέσα στην κούνια με το πάτημα του “Enter” να το έχει στο στόμα.

Έχουν να δουν τα μάτια μας πολλά ακόμα !!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΤΣΙΠΡΑ ΤΟΝ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ

Προς διάσπαση ο ΣΥΡΙΖΑ… Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr Πώς μετάλλαξαν την φύση του λαού μας Θεέ μου; Πώς εμφύτεψαν στο μυαλό των νεοελλήνων τη βλακεία, την ηλιθιότητα, την απανθρωπιά, την ασέβεια στο Θείο, την εγκατάλειψη της φιλοπατρίας; Τον φιλοτομαρισμό! Πίστευα...

‘Αρχισε το ”παζάρι” με Τουρκία…Με Μητσοτάκη πρωθυπουργό, χάνουμε.

Και ξαφνικά, μετά 50 χρόνια, ''αποφασίστηκε'' να γίνουν συνομιλίες-διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας γιά διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανόμενων και ''εδαφικών'', όπως δήλωσε στο CNN ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο πριν συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο ''Σπίτι της...

Χάθηκαν πέντε ζωές σε ειδική αποστολή προσφοράς στη Λιβύη. Τι ακριβώς συνέβη;

Του Δημήτρη Κυπριώτη Η είδηση του θανάτου 3 στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και 2 πολιτών, από τα 19 άτομα που συγκροτούσαν την Ελληνική ειδική αποστολή στη Λιβύη για την  παροχή βοήθειας στις εξαιρετικά καταστροφικές συνέπιες και τις ανθρώπινες απώλειες, λόγω ...

Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.

Κίνηση πολιτών τοΰ Βογατσικοΰ. Ερωτήματα, διαπιστώσεις και προτάσεις στους υποψήφιους Δημάρχους Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και Καλλιόπη (Κάλι) Κυριακίδου. Το Προγράμματα χρηματοδότησης τον 800,000 ευρώ για Το οικόπεδο της οικογένειας δραγούμη στο Βογατσικό Καστοριάς και η αξιοποίηση Μουσείο.  Το οικόπεδο της οικογένειας...